Over Autobedrijf Budel

Autobedrijf Budel is al ruim 50 jaar een begrip in De Meern, Leidsche Rijn en omstreken. Wat is begonnen als een echte buurtgarage met alle charmes van dien is Autobedrijf Budel uitgegroeid tot een volwaardig en modern autobedrijf in De Meern.

Al sinds jaar en dag zijn zij een zelfstandig en onafhankelijk BOVAG autobedrijf. De ligging is zeer centraal in het hart van de Utrechtse Automotive met dealers van bijna alle automerken rondom. Door de kennis en ervaring weet Autobedrijf Budel storingen en problemen van alle automerken op te lossen. Kennis van de dealers rondom wordt dan ook graag gedeeld.

Onderhoud is voor iedere auto van cruciaal belang voor het behoud ervan. Maar niet ieder budget laat alle uitgaven aan de auto toe. Om deze reden voeren wij onderhoud uit naar gelang het budget van de klant. Het gebruik van nieuwe merkonderdelen, nieuwe universele onderdelen of gebruikte onderdelen, alles is mogelijk in overleg. Zo biedt Autobedrijf Budel voor ieder budget een oplossing.

Naast het onderhoud aan personenauto’s voert Autobedrijf Budel ook onderhoud uit aan lichte bedrijfswagens en campers. Dit geldt voor voertuigen tot een maximaal gewicht van 3500 kg.

Op zoek naar een (voor u) nieuwe auto? dan heeft u bij Autobedrijf Budel een ruime keuze uit voorraad auto’s. Voor ieder budget wat wils en stuk voor stuk met BOVAG garantie. Wilt u dus een goede eerlijke auto voor een aantrekkelijke en complete prijs? Zoek niet verder en ga langs aan de Naamrijk 6a Utrecht de Meern.

Is er momenteel geen auto in het aanbod dat aan uw wensen voldoet? Neem vrijblijvend contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Het Team autobedrijf Budel